Your search results

PETRA MYRDAHL

Uppvuxen i Visby på Gotland som alltid har varit mitt hem och legat mig varmt om hjärtat.

Sedan 2013 har jag varit licenserad mäklare och började min karriär i USA men hemlängtan till Gotland växte sig större och flyttade hem till ön igen och arbetar som registrerad mäklare på Gotland.

Jag gillar att idrotta, hästhoppning och volleyboll har varit min stora passion genom åren.

Som dedikerad mäklare är jag djupt engagerad i att tillhandahålla och leverera de bästa resultaten till mina kunder. Jag är stolt över att arbeta nära mina kunder och förstå deras fastighetsbehov och uppvisa ett resultat över förväntan i varje köp och försäljning. Att köpa eller sälja en bostad är ett stort ansvar och med mina kunskaper och erfarenheter leder jag dig genom hela processen och ser till att varje detalj kommer på plats och hjälper dig lätt att förstå.

Kontakta mig för att se hur jag kan hjälpa dig.

Kundutlåtanden

Expertis inom Gotlandsmarknaden

LÅT MIG HJÄLPA DIG ATT NÅ DINA FASTIGHETSMÅL

Oavsett om du köper eller säljer för första gången eller är sökande av något passande boende inför pensioneringen, kanske familjen växer och i behov av något större, så har mina år av erfarenhet på Gotlandsmarknaden gett mig en mängd kunskaper av alla slags olika fastighetsbehov.

Sandra

Jag kände mig 110% säker med Petra som min mäklarpartner, väldigt professionellt samarbete.

Mattias

Petra var underbar med att hjälpa oss att sälja vårt hus vid vår separation. Hon insåg hur emotionell detta var och var mycket sympatisk samtidigt som hon gav expertråd. Vi skulle aldrig vilja anlita någon annan mäklare.

Susanne

Petra var fantastisk som mäklare med att sälja vårt fritidshus. Hon var så professionell, organiserad och hon hjälpte oss genom alla detaljer för att sälja vårt hem smidigt. Hennes marknadsföring var fantastisk. Hon känner verkligen till marknaden och har gjort ett mycket bra jobb för oss. Petra är så trevlig och förstående, jag rekommenderar henne starkt!

Christer

Hon var väldigt tålmodig med oss genom att gå igenom processen och svara på alla våra frågor. Vi rekommenderar Petra till alla som vill köpa eller sälja sin bostad.

  Flytta till Gotland

  Förstagångsköpare/Säljare

  Pension boende

  Hitta ditt drömhem

  Jag är här för att hjälpa dig

  Oavsett var du befinner dig på din fastighetsresa kan jag hjälpa till att ge det stöd du behöver. Läs mer om min process eller boka en gratis konsultation för att komma igång!

  Compare Listings