Your search results

Köp & Sälj Fastigheter, förenklat

FÖRSTÅ KÖP- & FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Köpa bostad

DE VÄSENTLIGA STEGEN FÖR ATT KÖPA EN BOSTAD

Vill du köpa bostad? Att köpa bostad är ett stort beslut och det är mycket att hålla koll på.
Sök inte mer. Jag har lagt fram de fyra viktiga stegen för att köpa en bostad nedan för att hjälpa till att bryta ner processen. Som din fastighetsexpert guidar jag dig genom denna process och ser till att du är nöjd genom varje steg på vägen. 

Bestäm dig för vilken sorts bostad

Det första steget att köpa en bostad är beslutet att börja leta. När du väl har fattat det beslutet är det viktigt att du kontaktar banken för ett lånelöfte så att du har klartecken inför en budgivning och kontroll på din budget. Ha i åtanke att det tillkommer vissa övriga utgifter så som t.ex. lagfartskostnader (gäller hus) eller medlemsavgift (gäller bostadsrätt) etc.

Träffa Petra och hitta ditt drömhem

Det är viktigt att hitta en fastighetsmäklare som hjälper dig på din köpresa. Som registrerad mäklare lyssnar jag på dina behov och hjälper dig att hitta ditt rätta hem.

Visning/Budgivning

Tillsammans hittar vi en bostad som matchar dina kriterier och jag hjälper dig att förstå alla detaljer så som undersökningsplikt, besiktning etc. och om du önskar följer jag med dig på visning och vägleder dig genom budgivningen.

Kontrakt/Tillträde

När säljaren avgjort vem som blir den nya köparen av sin fastighet och båda parter är överens upprättas köpekontrakt som blir bindande först när alla parter undertecknat avtalet samt betalar köparen en handpenning på köpesumman. På tillträdesdagen upprättas de sista dokumenten och slutbetalning erläggs. Säljaren överlämnar nycklar!

Sälja bostad

DE VÄSENTLIGA STEGEN FÖR ATT SÄKRA EN LYCKLIG FÖRSÄLJNING

Som registrerad mäklare använder jag min expertis för att underlätta försäljningen av din bostad, vilket sparar tid och pengar och undvika eventuella problem. Jag guidar dig genom hela processen och förklarar min marknadsföringsstrategi, värdering och mer. Kontakta mig idag för att komma igång.

Bestäm dig för att sälja din bostad och boka träff med Petra

Det finns många saker att tänka på när du säljer din bostad, det kan vara svårt att hålla koll på! Att arbeta med en mäklare ger dig tillgång till kunskap och erfarenhet som hjälper dig att göra processen enkel.

Marknadsanalys, värdering & strategi

Jag gör en marknadsanalys för att fastställa marknadvärdet av din bostad och lägger upp en strategi för en lyckad, bra och smidig försäljning, och att du som säljare ska få så bra pris som möjligt. Jag involverar säljaren i varje steg för att se till att alla är på samma våglängd.

Marknadsföring & visningar

Budgivning, kontrakt & tillträde

Dedikerad till mina kunder

Som registrerad fastighetsmäklare på Gotland brinner jag för att leverera resultat till mina kunder. Jag är stolt över att ha ett nära samarbete med kunder för att förstå deras fastighetsbehov och uppvisa ett resultat över förväntan i varje köp och försäljning.

 

Jag är här för att hjälpa dig

Oavsett var du befinner dig på din fastighetsresa kan jag hjälpa till att ge det stöd du behöver. Läs mer om min process eller boka en gratis konsultation för att komma igång!

Compare Listings